online lezen  |  afmelden
Museum Beelden aan Zee
Nieuwsbrief
maart 2020
Docu's aan Zee
Voorlopig zijn de deuren van museum Beelden aan Zee gesloten vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Om ons publiek in deze periode sculpturale troost te bieden heeft Beelden aan Zee iets bedacht: Docu’s aan Zee

Driemaal per week kun je een documentaire online bekijken over een tentoonstelling die Beelden aan Zee heeft georganiseerd, te beginnen met de meest recente documentaire, Niki de Saint Phalle aan Zee.
Kijk hier de eerste video
 
 
 
 
Mijn blije DAGboek 
Op onze website zijn nu extra leuke activiteiten te vinden om thuis te doen. Maak je eigen 'Blije DAGboek' en knutsel een vrolijke Nana of maak een beeldje met gevonden voorwerpen uit de natuur. Veel plezier!
Dowload hier je dagboek
 
 
 
 
SprookjesBeelden
Een blokje om of even uitwaaien op het strand kan gelukkig nog steeds. Onze collectie in huis is even niet te zien, maar buiten de muren is ook van alles te zien. Loop bijvoorbeeld eens langs de SprookjesBeelden van Tom Otterness op de Boulevard van Scheveningen.
Lees meer
 
 
 
 
Collectie Beelden aan Zee
Wist je dat je op de website van museum Beelden aan Zee een deel van de collectie in 3D kunt bekijken? Diverse beelden zijn van alle kanten te bekijken. Zo geniet je thuis ook van de collectie van museum Beelden aan Zee.
Bekijk hier de collectie
 
 
Volg ons via
Twitter   Facebook   Pinterest   Instagram
Bekijk voor meer informatie onze website
www.beeldenaanzee.nl
Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
...